Фенове на Дичо изпаднаха в шок, след като видяха из София разлепени некролози на 35-годишния ексвокалист на “D-2”.
Първа потресаващата новина съобщи в интернет Цвети Георгиева, която засне и жалейката: “Ето на какво се натъкнахме на светофара на кръстовището на бул. “Братя Бъкстон” и Околовръстно шосе”, видя БЛИЦ.


Репортерска проверка обаче установи, че за щастие това е само една зловеща шега, която някой се е направил с култовия рокаджия. Потърсен за коментар, Дичо през смях разкри, че е виждал с очите си собствения си некролог, но “слуховете за смъртта му са твърде преувеличени”. “Някой си беше направил сериозен майтап с мен. Некролозите не бяха никак лоши, даже бяха много добри като качество. Взех си един за спомен. Цялата работа според мен е на хубаво. Не се страхувам от смъртта.

Вече съм безсмъртен!”, прие ситуацията с чувство за хумор изпълнителят на “Ледено момиче”. Запитан има ли “заподозрян” за тази отвратителна шега, Дичката отвръща: “Знам ли? Не съм наясно имам ли врагове. Може да е конкуренцията, но в крайна сметка не съм чак толкова напред, че да притеснявам някого. Но има хора, които завиждат и си нямат друга работа. Вярвам в Господ и мисля, че на тези, които си правят подобни шеги, ще им се случи нещо”.