Лятото наближава, а с това и любопитството на фолк феновете към лятнното турне, което по традиция прави телевизия "Планета" в най-купонджийските месеци.

Някои от изпълнителите вече мислят за представянето си там. Анелия сподели пред камерата на Signal.bg, че смята да включи в микса си парчето "Проблем". Райна смята да използва снимките от новата си фотосесия за рекламни материали за предстоящото лятно турне на музикална компания "Пайнер".

Емилия каза в ефира на радио "Сигнал плюс", че най-вероятно турнето ще премине през 15 града. "Доколкото чувам концертите ще бъдат в 15 града, но не съм добре запозната и не мога да говоря за нещо, което не знам" - сподели певицата в "Открит микрофон" и допълни:

"Винаги съм искала на турнетата да не сме отделните певици - Емилия, Преслава, Глория, няма значение коя, а да направим един спектакъл, цялостен, и да не се делим кой е по-голямата звезда. То е ясно, че който си е голяма звезда си е голяма звезда, но имам предвид да направим нещо заедно. Ако трябва да бъда честна, такова нещо не мисля, че е възможно да се случи, но аз бих направила нещо с колеги, за да е интересно.

Например колежка да излезе вместо мен и да пее моя песен, аз да пея нейна и нещо такова, сега това спонтанно ми идва, не съм го мислила, но едва ли някой ще се съгласи. Всеки иска да си изпее песните и да си вземе аплодисментите. Всеки иска да е по-отгоре, но има и много добри колеги като Галена, както и изпълнителите, които поканих на промоцията ми" - споделя идеята си Емилия.

Без съмнение някои от изпълнителите, които са усетили удоволствието да са част от лятното турне на "Планета", имат желание да покажат на публиката нови и интересни сценични решения. А какви са желанията на публиката, тепърва ще нучаваме от коментарите.

източник: