Гостите, които идват на “разпит” в студиото на “Запазано за жени”, редовно пипат (зад кадър) коремчето на водещата. Както вече видяха зрителите на Про.бг, Диана Алексиева в близко време ще дари с наследник актьора Захари Бахаров. Тя наскоро официално разкри бащата на детето си пред списание “Хай клуб”, макар като цяло да пази ревниво в тайна личния си живот.

Според вярванията докосването до корема на бременна жена носи късмет. Затова хората, които Диана кани в шоуто всяка събота от 11 ч, не пропускали да се опитат да привлекат щастието и по този начин. Една от първите й гостенки - Вики от “Мастило”, дори напила водата й по същата причина.

Когато при Диана гостувал Владо Ампов-Графа, който също неотдавна стана баща, дори не разбрал, че водещата е бременна. Чак след като си тръгнал, някой му казал и той й се обадил, за да я поздрави.

Терминът на Алексиева е през юли, но това няма да попречи на предаването й “Запазено за жени”, защото тогава се очаква вече да е в лятна ваканция. Пък и тя за всеки случай снима няколко издания напред.

Бъдещата мама знае пола на бебето, но от суеверие не го казва на никого.

“Засега не ми е ставало лошо, докато съм на снимки, въпреки че в студиото често е много горещо заради прожекторите. Но пък съм малко по-разсеяна”, признава Диана. Зрителите я помнят и като водеща на “Българският Топ 100” по Би Ти Ви. Преди време блондинката беше и гадже на Любо от “Те”.

Тази събота в студиото на “Запазено за жени” основната гостенка ще бъде певицата Камелия Тодорова.