Световноизвестният Дейвид Бекъм мечтае синовете му Бруклин, Ромео и Круз да последват стъпките му и да станат футболисти.

Бившият капитан на английския национален отбор ще бъде много щастлив, ако синовете му поемат по неговият път или ако не, то да тренират или американски футбол, или баскетбол.

В интервю за списанието "Good Morning America" Бекъм заяви, че неговите деца са много добри в почти всички спортове, с които се захванат.

"Те наистина играят футбол доста добре, но са много добри и в почти всички други спортове. Сега, докато живеем в САЩ, те играят и американски футбол, и баскетбол, и бейзбол. Малките ми момчета са много талантливи и няма значение с какво ще се захванат. Ще бъде страхотно ако се занимават със спорт, защото спортът е невероятно нещо".

Дейвид и съпругата му Виктория наскоро загатнаха, че може да имат и четвърто дете.

"Мисля, че някой ден, ако сме благословени да имаме повече деца, ще бъде страхотно. Да имаш три момчета е сериозна работа, така че засега просто им се радвам и не правя други планове. Но кой знае, може би някой ден...", коментира британската футболна знаменитост.

източник: БГНЕС