Приятелството между попфолк изпълнителите Азис и ДесиСлава e под въпрос. Въпреки че двамата са доста близки, за никого не е тайна, че и често се карат, научи "Блясък".

Този уикенд певците имаха съвместно участие в столичния ID Club. Час преди да излязат на сцената обаче звездите едва не се хванха за косите. Причина за скандала така и не стана публично достояние. Азис се опита пръв да потуши разпрата, но Деси отказа да говори с него. Клиенти на заведението забелязали как Краляя на попфолка нервно коментирал ситуацията, казвайки на висок глас: "Държи се като примадона!"

По време на участието си обаче ДесиСлава не издържа и покани колегата си на сцената, за да изпълнят съвместното им парче "Казваш, че ме обичаш".

"Тази песен не мога да я изпълня без един човек, който е тук и много обичам. Той винаги държи да е правият, но аз му прощавам дори когато всъщност не е прав в кавгите ни", изповяда се фолк дивата от сцената. Азис не се поколеба и на секундата излезе да пее като провокира колежката си с думите: "Съжалявам, но не мога да ти простя изневерите! Твоето сърце принадлежи само на мен и на никой друг”.