Футболистът на „Левски” Елин Топузаков трогна до сълзи гаджето си Весела Тотева, като й се обясни в рубриката на предаването "Станция Нова" „Отчаяни съпруги”.

„Тя е голямата ми любов, чувстваме се прекрасно един с друг и се надявам и занапред да е така”, заяви играчът. „Убеден съм, че и в бъдеще ще сме заедно, защото няма какво да ни попречи да не е така.”


„Не мога да повярвам, че сте го накарали да каже тези работи”, заяви през сълзи Весела Тотева. „Топчо, мерси."

Тя разказа още, че макар да е загърбила кариерата си в България в името на любовта, изобщо не съжалява за това и е 100% убедена, че е взела правилното решение.



Другата изненада за блондинката беше появата в студиото на нейната най-близка приятелка – попфолк певицата Емилия. Двете разказаха, че се познават от много години и въпреки че Весела живя известно време в чужбина, те не прекъснали контактите си. За разлика от Емилия, която сподели пред водещите Вихра и Даниела, че с Коко няма да се женят и за момента не мислят за второ дете, Тотева разкри, че с Елин искат да сключат брак, макар да не е ясно все още кога точно. Емилия им пожела и едно бебче скоро да заплаче в дома им.



Весела Тотева разказа, че вече се занимава с мода и до дни ще открие първия си бутик. Въпреки че с този бизнес се занимават много футболни съпруги, тя не иска да бъде сравнявана с тях. „Общото схващане е, че тези жени са глезени и повърхностни, но аз не съм такава. Работя от малка и ме обижда това мнение на хората”, категорично заяви Весела Тотева.

Днес Весела е рожденичка! Честит празник от нашия екип и още повече любов й пожелаваме!