Любо Дилов-син се запознал с гаджето си в интернет. Мария Маркова била от другата страна на ефира, разказва самата тя утре в "Търси се" по bTV. Оттогава вече 5 години са неразделни. Мария ще разкрие какъв е Любо извън телевизионната медийна маска, в която сме свикнали да го виждаме.

"Обезкуражаващо е да си около него, защото знае много. Непрекъснато се стремя да го догоня", ще признае любимата на Любо. Оказва се, че от двамата тя е по-ревнива, а в дома им готви само той. Освен в дебрите на родния шоубизнес разбирачът на таланти Любен Дилов-син обича да се гмурка и в кристалночистите води на Червено море.

За тръпката да се гледа очи в очи с шарените риби и коралите писателят ще разкаже пред водещите Меги и Нели. Те ще предизвикат госта си, като го срещнат с близки негови хора, които ще му дават задачки-закачки. Сред тях е и един от добрите му приятели, Евтим Милошев, който ще му отправи сериозно предизвикателство - да се екипира за гмуркане в студиото.

В предаването ще бъдат показани уникални кадри от подводните спускания на Любо и зрителите ще се убедят, че писателят не губи своята нестандартност дори и на дъното на океана, като например да чете списание на дъното върху купчинка пясък и мидени черупки.

Любо ще има среща и с неговия приятел от детските години Слави Бинев, който ще го провокира да покаже нещо от каратето, по което го е запалил. Двамата са израснали в една махала и до днес са запазили дълбоките си приятелски чувства. Сестрата на бившия депутат Маргарита пък ще добави и малко драматизъм, като сподели за детството му и трудните моменти в семейството им.