След раздялата си с дългогодишния си приятел Найден Милков, фолкпримата все още не е създала нова връзка.

Това обаче не означава, че тя не е обградена от ухажори. Напротив при последното си участие в популярния столичен фолк клуб БИАД, Тони бе аплодирана шумно от група млади мъже, а по-късно получи огромен букет цветя от неизвестен обожател.

Изпълнителката на „По-силна съм от вчера”, обаче е станала доста предпазлива и предпочете да стои настрана от флиртуващите с нея мъже.

Тони споделя, че желае сериозна връзка, а не мимолетно увлечение. Фолкзвездата очаква мъжът срещу нея да е галантен, отговорен, търпелив.

„Искам да бъда обгрижвана, ценена и разбирана.”

На въпроса съжалява ли, че е изгубила 11 години от живота си с един мъж, Тони отговори, че разочарованието идва след равносметката.

„Като си помисля само колко време изгубих, а толкова неща можеха да ми се случат. Найден трудно взема решения, а и аз имам вина - възлагах му големи надежди, предоверих му се. Сега трябва да бъда по-внимателна.”

Тони разчита на съдбата, която да я срещне с нейната половинка.

„Вярно е, не съм от най-активните, но смятам, че каквото е писано, това ще стане. Понякога щастието ни дебне зад ъгъла, но ние не го виждаме.”

Фолкпримата се надява бъдещата и любов да бъде неин колега или поне да има нещо общо с музикалния бизнес, за да може да общуват и да се разбират по-лесно.