Шефката на агенция „Интерсаунд” Ирина Папазова и топводещата на шоуто Лабиринт по „Планета Тв” Симона Първанова избраха финалистите за конкурса „Мистър Менхънт 2010”.

Красивата блондинка, която е и Ивент директор в агенция „ПРоФайл” пристигна в „Гранд де лукс”, минути след като гостува в „Шоуто на Иван и Андрей”, където разискваха актуалната тема, която разбуни Великобритания, за силиконовите импланти с незнайно съдържание.

Оказа се, че красивата Симона може да бъде спокойна, тъй като хирурга д-р Ильо Стоянов е дал сертификат и паспорт от лидера в имплантите МанГан с гаранция за бюста на водещата.

На кастинга в хитовия клуб се явиха много желаещи кандидати за престижната титла, но само тези които се отличиха с перфектни мерки, атлетични тела, силно присъствие и чар бяха допуснати до втория кръг на предварителнятя селекция.

След дефилета на сцената пред журито и камерите и фотосесии пред фотообективите, от 30-те финалисти много взискателно бяха подбрани 20-те участника, които ще се конкурират във финала на конкурса „Мистър Менхънт 2010” на 21-ви април от 21.00часа в „Гранд де лукс”.

Тази година организацията на конкурса е съвместно дело на агенция за публични комуникации ” ПРоФайл” и модна агенция „Интерсаунд” , а победителят ще представи страната ни на световния финал на най-престижния мъжки конкурс в Корея.

Хореографията на българското издание на конкурса ще бъде нетрадиционна, иновационна и с много богата, интересна и невиждана до сега програма.

Подготвящите спектакъла издадоха още, че представянето на участниците ще включва и атрактивно шоу с пурите „Дон Корлеоне” .

Управляващият директор на агенция „ПРoФайл” Наско Лазаров сподели, че със сигурност най-достойният ще спечели титлата „Мистър Менхънт 2010” за да може гордо да представи страната ни и да е един от фаворитие и за световната титла „Менхънт”.