Спортната водеща от БНТ Люба Пашова вече се радва на дъщеря си Микаела. Момиченцето се роди на 14 април сутринта и е с перфектните за здраво бебе мерки – височина 50 см и тегло 3 кг 470 г.

Пръв при младата майка пристигна, разбира се, щастливият татко Петър. Първородната им дъщеричка е плод на любов, започнала преди 20 години, когато тя била още ученичка в Кюстендил, а той – студент първокурсник.

Миналата година известната гадателка Теодора и близка приятелка на Люба й казала, че до края на 2009 година ще бъде бременна, но тя не приела сериозно пророчеството, защото по онова време дори нямала сериозен приятел. Пролетна среща с близки я сблъскала отново с Петър и това била съдбовната им среща, когато разбрали, че ще продължат живота си заедно, споделя Люба. Месец след първата си романтична ваканция решили, че искат да имат и общо бебе.

Щастливата майка, която запази добра фигура по време на бременността, обещава много бързо да възстанови формата си. Дали обаче ще я видим отново на екрана скоро не е сигурно. След дълго търсеното щастие, сега Люба иска да се наслади на всеки миг с бебето и семейството си. Решила е да отглежда сама малката, без помощта на бавачки.

източник: