Парис Хилтън прекрати краткотрайната си връзка с бейзболиста Дъг Райнхарт, разкриват жълтите издания.

Въпреки това Парис бе специална гостенка на парти за рожден ден, което се проведе в нощния клуб Тао в Лас Вегас. Хилтън бе поканена специално от играча по американски футбол Реджи Буш, който наскоро се раздели с 29-годишния модел Ким Кардашиан. Според запознати, приятел е помолил Буш да покани Хилтън на партито му за рождения ден и играча по американски футбол е организирал всичко.

Реджи Буш със сигурност се е бръкнал доста, за да покани Парис Хилтън, а освен това е купил за партито 100 бутилки шампанско Кристал. Буш и Парис бяха снимани да се забавляват заедно, като двамата бяха много дейни и в танците.

Според източници Парис се наслаждавала на нощния живот в града на греха със семейството си, тъй като се разделила с Райнхарт. "Очевидно е, че двамата са скъсали", коментира източник пред "E! Online".

Въпреки това хайлайф принцесата набързо охлади страстите на всички нейни почитатели, след като отрече слуховете в официалната си страница в Twitter. "Не може ли едно момиче да се порадва на вечер със сестра си в Лас Вегас без да пишете фалшиви истории. Спекулациите са идиотски лъжи, те са 100% грешни", добави чаровната Хилтън.

Източник: Sportal.bg