Златка Димитрова, или Черната Златка, както по-често я наричат, наскоро разцъфна на „Нощта на сексбомбите” с новия си бюст, който главозамая както мъжете, така и жените, които присъстваха на събитието. От тогава и до сега из светските среди се носят легенди и чудни сказки за новите гърди на Златка. Срещаме се с Мис Плеймейт 2009 на модно ревю, което е част от сватбените дни, чиято кулминация ще е на 18 и 19 април в столичния хотел „Радисън”. Тя е предрешена в чудна сватбена рокля на „Принцес” и отговаря на всичките ми въпроси, разбира се, свързани с новата и напращяла придобивка.

- Как се чувстваш в булчинска рокля?


- Много добре и различна, роклята, в която дефилирам, е дело на Силвана и Соня от „Принцес” и наистина е страхотна. Най-важното за мен, когато си избирам рокля, е тя да не ми тежи и да пасва идеално на формите ми. Тази е точно такава. Аз не си падам по модели с много воали, харесвам по-изчистените кройки и тази е точно такава.

- Разкажи сега малко за пълнежа на корсета - твоите нови форми вече направиха фурор по време на „Нощта на сексбомбите”, която се състоя наскоро? Трудно ли се реши на тази стъпка?


- Доста дълго умувах и се чудех дали да го направя или не, но най-накрая се реших. Разбира се, събирах мнения от всякъде, но накрая надделя желанието ми и го направих. Гърдите ми са един красив аксесоар, а какво по-хубаво за една жена от това да си направи подарък, с който тя да се чувства още по-хубава.

- Имаше ли хора, които те разубеждаваха?


- Да, имаше много мои приятели, които бяха откровено против. Майка ми и Благо ме разубеждаваха, но накрая се реших на тази стъпка и не съжалявам, защото го направих заради себе си. Имаше много подмятания, че съм си увеличила бюста заради Благой, за да ме харесвал повече, но това в никакъв случай не е така.

- Колко време лежа на операционната?


- Самата операция продължи час и половина, събудих се в много добра кондиция след пълната упойка и изобщо не се чувствах зле от хирургичната интервенция. Изправих се едва на втория ден и нямах никакви проблеми.

- Много от момичетата, претърпели подобни интервенции, споделят, че в началото чувството е ужасно и новите импланти им тежат много, при теб така ли е?

- От начало в първите няколко дни много ми тежаха и не можех лесно да се изправям от леглото. Беше много трудно и заради самата превръзка, която имах. След като я махнаха, почувствах невероятна лекота и вече нещата не ми се струваха чак толкова страшни. Все пак „новите” ми гърди са с около един килограм по-тежки от „старите” и това неминуемо оказва влияние на тялото. Но с течение на времето се свиква и вече си ги чувствам като собствени, все едно съм си била винаги с тях.

- Можеш ли да спиш по корем?

- Не, в никакъв случай, все още е много рано за такива пози. На гърдите ми им предстои период на приспособяване, който още не е завършил. Засега се справям много добре и даже вече се къпя сама и мога да шофирам. Имам много приятелки, които са ми разказвали, че след подобна интервенция не са можели да седнат зад волана в продължение на месеци. Аз обаче карах колата си още на първата седмица след операцията без никакъв проблем.

- Боли ли те понякога?

- Не, болка няма, по скоро има едно изключително неприятно чувство за разтягане на кожата, което в никакъв случай не е болка. Има обаче дискомфорт, не го крия. Много хора ми казваха да не се плаша, че това е просто една операция и няма нищо страшно, но това не е съвсем така.

- Имаш ли гаранция колко време ще издържат гърдите ти и има ли рискове от повреди?


- Това е малко рискована прогноза, но аз съм сигурна, че доктор Ангел Енчев, който ми направи операцията, подходи доста професионално към мен, измери ми обиколката на гърба, разстоянието между раменете и сантиметрите между ареолите на гърдите ми, така че съм сигурна, че всичко ще е наред.

- Имаше ли претенции колко голям да е бюстът ти след операцията?


- Не, оставих всичко в неговите ръце, той сам прецени и резултатът е повече от добър. Доверих му се на 100 процента. На мен лично доктор Енчев ми сложи капковиден имплант, защото бил най-доброто. Разказвали са ми, че понякога, когато слагали кръгли силиконови подложки те се въртели и се размествали, което е ужасно…

- Как върви семейният живот с Благой?


- С Благо всичко е наред, в момента той усилено тренира и не ни остава много време да бъдем заедно, но иначе всичко върви страхотно, напук на появилите се напоследък слухове, че сме решили да се разделяме. Той понякога много ми липсва, особено когато и двамата тичаме по задачки цял ден и намираме време да се видим само за малко, и то късно вечер. Но най-важното в нашата връзка е, че и двамата си имаме доверие един да друг.

- Кой готви вкъщи, ти или Благо?

- Аз, разбира се. Но напоследък нямам абсолютно никакво време да домакинствам. Аз отскоро се занимавам с журналистика и имам своя рубрика в светския сайт “B-Life”. Тази работа краде много от свободното ми време и напоследък все така се случва, че се храним навън. Пък и сега, все пак идва лятото и двамата сме на диети, защото искаме да изглеждаме добре по бански. А пък аз като бивш модел държа много на външния си вид.


- Какво е последното ти журналистическо откритие?

- Аз отскоро се занимавам с медия и все още не съм открила големия ”бам”, но не се отказвам. Все пак се сбъдна една моя мечта, да работя като журналист. Това не ме изморява и се чувствам много добре в новото си амплоа, което е много хубаво. Всяко начало е важно, но аз засега се справям добре.

- Към какво се стремиш в професионално естество?

- Мечтая си да имам собствено шоу, такова като на Слави Трифонов, но това засега е само проект. Все пак са много малко предаванията, които са се задържали на екран толкова дълго, колкото неговото шоу, затова в момента изчаквам и обмислям.

Източник: в. "Новинар"