Венета Райкова се жалвала, че е изгонена от националната телевизия, защото е отказала да влезе в леглото на Хачо Бояджиев. Припомняме, че на времето режисьорът й бе началник в БНТ, а Венета е била млада напориста репортерка. Устатата блондинка и до днес разказва, че си е тръгнала, защото с месеци е била подложена на секс тормоз.

Хачо пък в типичният си стил, не цепи басма никому и най-безцеремонно твърди пред медиите, че е изгонил Райкова заради бездарието й: „Та тя тогава не можеше да прави нищо в професията си, само лапаше от държавните пари, клатейки си по цял ден краката в топъл офис".

На водещата на „Горещо" все някой й е крив напоследък.

Анелия е вързала вече няколко тенекии на Венета, говори се упорито в телевизионните среди. Фолкдивата разигравала устатата блондинка и няколко пъти насрочвала час за снимки, но в последния момент отлагала записа, заради неотложен по думите й ангажимент. Така русокосата водеща трябвало по спешност да търси друг гост и да се задоволява с разни врачки и баячки.

Венета беснеела, че Анелия се е помислила за голяма звезда и й се прави на важна. Дори споменала думите наркотици и алкохол в едно изречение с името на Анелия. Всеизвестно е, че Райкова е една от най-близките приятелки на Емилия, която преди време задигна мъжа на Ани - Коко Динев.

Може би Анелия не иска да седне на стола срещу устатата водеща, защото не иска да се забърква в евтините клюкарски истории, които са присъщи на Райкова.