Бивша участничка в телевизионното шоу „Сървайвър" отива на съд за притежание и съхранение на дрога. В началото на декември 2009 г. при полицейска спецакция във вила в село Горско Косово бях открити и иззети 1039 саксии с марихуана.

Имотът се стопанисва от 36-годишния севлиевски бизнесмен Петър Петров ­ Брадъра. Същия ден в Севлиево от полицейски патрул беше спряна и приятелката на Брадъра ­ 20-годишната Габриела Мартинова. Младата жена стана известна, след като с близначката є Биляна участваха в телевизионното шоу „Сървайвър". Баща им Николай Мартинов пък се включи в следващото издание на приключенското риалити и безапелационно победи.

Габи беше една от най-красивите жени в "Сървайвър 2". При проверката в багажника на управляваната от Габриела „Мазда" полицаите се натъкнали на кашон с лека дрога. Марихуана била открита и на втория етаж в къща в Севлиево, обитавана от Брадъра и сървайвърката. След акцията бизнесменът беше задържан в ареста за 24 часа.

Приятелката му пък след разпита беше освободена. От полицията тогава съобщиха, че намерената лека дрога е била отглеждана не за лични нужди, а в промишлени количества, и е била предназначена за търговия. Сградите, в които бе открита марихуаната, били оборудвани като професионални оранжерии със специално монтирани кварцови лампи и други приспособления за поддържане на постоянна и оптимална температура, светлина и влажност на въздуха.

В едно от помещенията била изградена и сушилня с вентилационна инсталация. Продължилото няколко месеца разследване срещу Брадъра и бившата сървайвърка завършило с мнение за изправяне на съд. Според запознати обаче двамата най-вероятно ще се признаят за виновни по повдигнатото им обвинение и ще поискат съкратено следствие, условни присъди и парични глоби.