Румяна Желева за първи път ще говори, след като оттегли кандидатурата си за еврокомисар и подаде оставка от поста си на външен министър на България.

След три месеца на отсъствие от медийното пространство, тя ще даде първото си интервю утре в „Шоуто на Иван и Андрей”.

Двамата водещи ще си поговорят с госпожа Желева за това как й се е отразила оставката и отрицателното отношение към нея след негативния вот на изслушването й като кандидат за еврокомисар, от страна на Европарламента.

Иван и Андрей ще се опитат да разберат дали бившият ни външен министър се чува с Бойко Борисов или с някой политик изобщо. В това свое първо интервю Румяна Желева ще сподели как върви животът й сега и ще разкрие отговора на въпроса готова ли е да се върне в българската политика.

Днес „Шоуто на Иван и Андрей” отново ще бъде на живо, веднага след Биг Брадър лайф, и както обикновено ще разнищи причинно-следствената връзка в поведението на участниците в „Биг Брадър Фемили”.

Този път в студиото ще вилнеят „Мис България 2009” – Антония Петрова, единствената дама от ранобудното трио „Тройка на разсъмване” – Милена Златкова, популярната певица – Кристина Димитрова и приказливата гримьорка – Силвия Стойчева.