"Tайната Градина" - вълшебната приказка на топ моделите Биляна Йотовска и Невена Воденичарска продължава да радва истинските ценители в столичниния клуб Ескейп, информират от ПРофайл.

Само за няколко месеца от старта на самостоятелния проект „Тhe Secret Garden” през октомври 2009, двете ангелски лица на българската модна и парти сцена успешно завъртяха още три собствени клубни продукции “Fairy Tale”, “Love is in the air” и „Fantasy”.

В петата част на „Тайната Градина” гостите присъстваха на един истински dance-fashion спектакъл. За първи път бяха демонстрирани модели от най-новата колекция бански костюми за 2010 г. на световната марка Triumf.

Партито откри младата надежда на българския балет - Кристина Чочанова, която се изяви блестящо в шоуто на Биляна и Невена през декември 2009 г. За първи път тогава звуча класическа музика от операта „Кармина Бурана” на Карл Орфф в Ескейп.

Още на 16 години младата надежда отнася 2 големи награди от българския конкурс на Анастас Петров / бащата на балета /. Кристина е носител и на наградата от Денс магазин в Турция 2008, през 2009 се нарежда 4-та на финала на престижен конкурс в Корея. В очакване е на Международен конкурс в Перм, Русия.

В петата част на „Тайната Градина” гостите се насладиха на приказната дизайнерката Донка Боева. Отново оживяха митичните същества - горски елфи, ангелски създания и пеперуди.

Биляна и Невена сами са декорирали партито, след като Биляна завършва Националната Художествена Академия през 2007-ма година, тя е амбицирана да изяви своя талант и като декоратор.

Зад пулта на клуб Ескейп застана DJ Sprite, който заедно с DJ Vlado е вече резидент в 4 клуба: Fly/Sunny Beach/ , Silicon, Barcode и Base. Aвтор е на солидно количество продукции и ремикси като част от познатия на всички лейбъл Seaburn Records , собственици на който са Dj Andrez и DJ Deso.

Всички, които искаха да избягат от еднообразието на ежедневието си, се скриха в Тайната градина, допълват от Профайл.