Сред многото VIP връзки, тази на Соня Немска и Денислав се отличава с бурните и чести обрати. Ако днес са заедно, утре ще са разделени, но не завинаги. Така например, във вторник вечерта Соня пристигна на наградите на "Нов Фолк" с дуетната си половинка Теди Александрова. Денислав пък бе придружен от гласовитата Валентина Кристи.

По-късно Немска и Денислав си общуваха мило, а в ранните часове дори заедно излязоха от "Sin City".

Как коментираха бурните обрати във връзката си двамата влюбени, слушателите на радио "Сигнал плюс" чуха в токшоуто "Открит микрофон". Накратко можем да обобщим, че Соня Немска и Денислав хем ни дават да разберем, че не могат един без друг, хем демонстрират, че са в непрекъснати конфликти. Кой кого иска да промени и защо, какви условия си поставят и изпълними ли са?

Соня е категорична, че не му трябва на Денислав да се занимава с пеене. Тя нито го одобрява като певец, нито мисли, че ще постигне успех на това поприще. Любимият ú пък и дума не дава да се издума за отказване от пеенето. Не му е заради парите, не му е заради участията или едната слава, просто иска да се забавлява и е избрал този начин - да пее.

Ще се съберат ли веднъж завинаги Соня и Денислав, ще вдигнат ли сватба или връзката им е обречена, на този етап май и самите те не знаят или пък им е добре така - обвързани, ама не съвсем.

източник: