Според източници на в. Галерия вдовицата на бигбоса от ВИС Георги Илиев преустановила печално връзката си със своя любовник Николай Иванов - Шванца. Причината за раздялата на влюбените всъщност може да се окаже специална клауза в тайното завещаниe на Георги Илиев, депозирано при неговите адвокати.

Човек от близкото обкръжение на Илиев твърдял, че в годината преди да бъде разстрелян той съставил две завещания. Документите се припокривали с изключениe на една малка корекция. Във второто завещание имало отделна клауза, касаеща битието на съпругата му след смъртта му. Информирани твърдят, че според волята на Жоро тя нямала право да сключва нов брак за период от десет години. В противен случай губела всички парични активи и имоти, завещани от Жоро.

Твърди се, че Мая била запозната с тази част от последната воля на покойния си съпруг чак около Нова Година. Юристите на Жоро я повикали и й показали тайния документ - рестрикция на брачните й права. Клюкари разказвали, че вдовицата изпаднала в истински шок от вестта, че трябва да спазва такива ограничения, ако желае да остане с богатството на мъжа си. Тя била зашеметена от новината, че е е обречена на самота още пет години ( Жоро Илиев бе гръмнат в Слънчев бряг през 2005 г.)

Източник: в. Галерия