Студентския съвет на УНСС обяви част от членовете на журито за шестото издание на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС”.
Сред тях личат имената на Петко Димитров, мениджър на хитовото заведение Night Flight и член на УС на Локомoтив (София), “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мистър България 2006” Лъчезар Иванов и старозагорският депутат от ГЕРБ Иван Колев.

Интерес буди фактът, че за първи път най-красивите студенти на УНСС ще бъдат избрани освен от жури и чрез свободно SMS гласуване.

Според тазгодишния регламент на събитието до полуфинала на шоуто на 26 април ще бъдат допуснати по 12 души в двете категории от общо 80 кандидати.

Съгласно същите условия 4-те момичета и 4-те момчета с най-много гласове от гласуването с SMS на кратък номер 1915 за всички мобилни оператори, ще участват в полуфинала. Цената на 1 SMS e 1,20 лв. с ДДС, като крайният срок за гласуване е 12 април (понеделник). За целта е създаден специален интернет сайт: www.beauty.unwe-sc.org, в който се съдържа пълната информация за кандидатите и историята на “Мис и Мистър УНСС”.

Заедно с това по 8 участници съответно в категорията “Мис УНСС” и “Мистър УНСС” ще бъдат определени от Роси Иванова и Лъчезар Иванов на кастинга за конкурса на 12 април.

Любопитна е информацията, че сред кандидатите са “Мистър България 2008” Неделчо Тодоров и изгряващия модел Момчил Луканов, който наскоро засне с певицата Джена клип към песента й “Не ставаш”.

Големият финал на конкурса ще се проведе на 3 май в аула “Максима” на УНСС, а градусът на настроението ще повишават Румънеца и Енчев. Водещи ще бъдат спортния агент Георги Градев и манекенката с най-голям естествен бюст Гери Дончева.