След като даде под съд Лили Иванова, Лили Иванова планира нов удар срещу него, носи мълвата в естрадната гилдия.
Наскоро хора на примата се свързали с бившия член на “Диана експрес” Максим Горанов, за да го уговарят да предприемат общи действия срещу Щерев.


Припомняме, че композиторът и китаристът заявиха, че ще се съдят за името на култовата банда, което неотдавна Горанов тайно регистрирал на свое име. По този повод двамата си размениха грозни обиди из медиите – композиторът нарече Максим “чалгаджия”, тъй като творял за Тони Стораро, Малина, Емануела и Галена и “най-некадърният китарист” на “Диана експрес”. Горанов не остана длъжен на “бащата” на Щерев и заяви: “Мислехме да сменяме името.

Проверихме в патентното ведомство и установихме, че "Диана експрес" не е регистрирана. Значи Митко Щерев не проявява интерес към името. Регистрирахме го като търговска марка през 2008 г. Изпратих сертификата на адреса му в София веднага след регистрацията в патентното ведомство. Така го уведомих, че "Диана експрес" пак съществува. Митко взе да налита на скандал по мой адрес... Въобще той умее силно да люби и мрази... Той е много добър композитор, но е посредствен инструменталист. Затова днес свири на плейбек по пиано барове...

източник: БЛИЦ