Популярната певица Камелия беше поредната попфолк звезда, която гостува на „отчаяните съпруги” Вихра и Даниела. Блондинката сподели пред водещите, че е вярваща и всяка вечер преди лягане си казва по една молитва. Въпреки това тя не ходела на църква особено редовно.

Запитана кой е най-големият й грях, Камелия заяви, че може би това е дългото отлагане на раждането на дете. Причината е, че е искала да се реализира в кариерата, да бъде финансово осигурена и чак тогава да се замисли за наследник.

Попфолк певицата сподели, че още не е готова за сватба и това да бъде наричана г-жа Томова. „Все още не мога да преодолея психическата бариера, затова засега държа да се обръщат към мен с госпожица”, заяви с усмивка Камелия.

Тя разказа, че връзката й с Цветин, с когото са заедно от дълги години (б.а. двамата се запознали, когато той бил на 19 г.), е успешна, защото двамата си говорят много. Според нея хората трябва да се съчетават, между тях да има диалог, доверие и приятелство, за да могат да решават проблемите си.

източник: bliasak.bg