Новият секссимвол на Холивуд Ким Кардашиан и звездата от НФЛ Реджи Буш окончателно са решили да сложат край на 3-годишната си връзка. Двамата се бяха разделили за кратко миналия август, но се събраха отново след сватбата на една от сестрите на Ким месец по-късно.

Според публикации в американската преса, отношенията между двамата започнали да куцат заради нарасналата популярност на екзотичната красавица и все по-натоварената й програма.

Наскоро Ким бе в Маями, за да се снима в риалити шоуто на сестрите си Къртни и Клое "Take Miami". В същото време рънингбекът на Ню Орлиънз прекара по-голямата част от паузата в първенството на НФЛ по купони в Ню Йорк.

Но има и друга версия. Тя е, че тв звездата осъзнала, че спортистът е прекалено млад за нея. Ким е с четири години по-възрастна от Реджи и вече мечтае за брак и деца. Г-ца Кардашиян обаче не смята, че той е готов да направи тази голяма и отговорна стъпка в живота си.

Буш обсъдил въпроса за женитбата с родителите на Ким, но според тях той е като дете. Двамата все още не са излезли с официално съобщение, но според близки до тях източници раздялата е била приятелска.

Интересното е, че само преди две седмици дъщерята на адвоката на О Джей Симпсън и гаджето й бяха забелязани да се наслаждават на любовта си в Коста Рика. Вероятно обаче точно там звездната двойка е стигнала до извода, че връзката им няма бъдеще.

източник: