Английската футболна звезда Дейвид Бекъм обърна резбата! Съпругата на полузащитника - Виктория, без съмнение е останала със зяпнала уста, когато е видяла по телевизията как любимият й се наслаждава на вана с гореща вода и пяна заедно с пълничък мъж.

За нейно щастие, сценката не е заснета със скрита камера, а е умело режисирана. Партньор на Бекс в този забавен скеч е британският комедиен актьор Джеймс Кордън.



От кадрите се вижда как той прави маникюр и прическа на футболиста, след което двамата заедно подрязват жълти и розови цветчета по халати. Следва звучна целувка и гореща вана с много мехурчета, където романтиката се допълва от няколко горящи свещи. Минути по-късно Дейвид и Джеймс се преместват в леглото и плачат заедно, докато гледат сърцераздирателна романтична драма по телевизията. Скечът завършва с хепиенд, след като двете нежни души се обясняват в любов един на друг.



Дръзката инициатива с участието на Дейвид Бекъм е част от кампанията, която тече от няколко месеца на Острова - "Sport Relief", и която е насочена към привличане на повече хора на спортните площадки. Клипчето бе снимано в Милано няколко седмици преди полузащитникът да се контузи. Английският национал не е първият футболист, гостувал в шоуто на небеизвестния комик. Преди него като телевизионни звезди се изявиха и звездите на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд и Уейн Рууни.

"Беше толкова лесно да се работи с него. Той просто се усмихваше и дори не се притесни, разказа Джеймс Кордън за "авантюрата си" с Дейвид Бекъм. - Прекарах известно време с него извън снимачната площадка. Отидохме да хапнем и си поговорихме. Той ме изуми с поведението си - съвсем нормално се държеше, като най-обикновен човек. Мислех си - какво ли не се изговори и изписа за него, толкова гадни неща за семейството и кариерата му. А той не обели нито дума за това, само се усмихваше и се отнасяше с респект към всички. Толкова много съм впечатлен от него!"

Не е тайна, че бившият капитан на Англия минава за гей икона и често попада в класациите за най-големите любимци на хомосексуалистите.

източник: