Красивата моделка от Правец Ралица Тошкова беше заснета как прави фелацио на неизвестен любовник. Снимките, направени от gsm, се въртят от няколко месеца сред VIP-клюкарите на София и се радват на висока популярност.

На кадрите не се вижда лицето на късметлията, който се наслаждава на френските ласки на Ралица. Според запознати обаче,  цитирани от в. "Уикенд", силиконовата брюнетка отскоро е интимна с автомобилния състезател от Пловдив Владимир Арабаджиев и е възможно именно той да е главен действащ герой пред камерата.



Според други източници обаче, снимките на Ралица били с давност от 3 години и на тях герой бил съвсем друг мъж, също автомобилен пилот. Вероятно става дума за министерския син Георги Танев, допълват те. Кадрите били разпространени наскоро от конкурентка на Ралица, която й завиждала за достъпа до леглата на двамата топ-пилоти.

Сексапилната Ралица, която е и бивш модел на FHM, е известна с многобройните си връзки със заможни ергени. На уменията на брюнетката са се радвали и футболистите Ники Михайлов и Александър Младенов. Ралица дори беше обявила, че смята да се жени за вратаря на "Твенте", но впоследствие той я заряза, за да се върне при Николета Лозанова, уточнява "Уикенд".

В последните 6 месеца обаче Ралица предпочита да се гушка с хотелиерския наследник от клана Арабаджиеви. Семейството на заможния Владо никак не си падало по палавите изпълнения на Тошкова и му забранявало да поддържа публични отношения с нея.

Предишните завоевания на Арабаджиев обаче бяха не по-малко скандални - сексапилната моделка Деси Георгиева, която напоследък се изявява и като певица с псевдонима Джорджия, както и изкусителката и бивша корица на Playboy Калина Паскалева.

снимки: Велислава Каймаканова-Ножарова , в. "Уикенд" (вътрешна снимка)