Съпругът на холивудската знаменитост Сандра Бълок наруши мълчанието си след като се появиха слухове, че й е изневерявал . Той заявяви пред списание "Пийпъл", че е направил "погрешна преценка" и помоли семейството си за прошка.

Джаси Джеймс, производител на мотоциклети за масова употреба и риалити ТВ звезда, който се ожени за Бълок преди 5 години, заяви, че поема отговорност за действията си, но не призна че е имал връзка с друга жена.

45-годишната Бълок, която получи първия си "Оскар" миналата седмица, в сряда се оттегли от лондонската премиера на хитовия си филм „Сляпата страна“ след като американското списание за знаменитости “In Touch“ публикува твърдения на модел, че е спала с Джеймс миналата година.

“Поради погрешната си преценка заслужавам всичко лошо, което ме очаква“, изповядва пред “Пийпъл“ неверният съпруг. “То причини на съпругата и на децата ми болка и смущение, освен разбирането, и аз съм изключително тъжен, че им причиних това. Наистина много съжалявам за мъката, която им причиних. Надявам се някога те да намерят прошка за мен в сърцата си“.

Чуждестранната преса съобщи, че Бълок е напуснала семейното жилище с Джеймс. Тя е поредната в дългия списък от актриси, чиито отношения се разпадат малко след като станат носителки на “Оскар“. Най-скорошни от звездите, засегнати от “проклятието Оскар“ са Хилъри Суонк, Хали Бери, Рийз Уидърспун и Джулия Робъртс. Британската актриса Кейт Уинслет, която получи “Оскар“ миналата година за ролята си в “Четецът“, съобщи в понеделник, че тя и съпругът й кинорежисьор Сам Мендес са се разделили.

източник: БГНЕС