Вихра и Даниела за пореден път успяха да разплачат свой гост. Двете водещи провокираха примата на поп фолка да пророни сълзи в ефир като й връчиха наградата за най-успешен изпълнител за 15-годишната й кариера.

Изпълнителката на „Хипноза" пропусна награждаването на Планета ТВ, защото баща й имаше сериозни сърдечни проблеми. Както самата Глория сподели, в момента той е добре, но за пореден път е оценила колко е важно да бъдеш здрав. Примата не пропусна да благодари на екипа от „Пирогов", погрижил се да спаси родителя й.

Освен проблемите от лично естество, които певицата сподели със зрителите на Нова телевизия, тя категорично отрече слуховете, че е забранила да се излъчват нейните стари клипове. Глория открито заяви, че не се срамува от начина, по който е изглеждала преди 10-15 години. „Такава беше модата, така сме изглеждали. Всяко нещо с времето си", с усмивка каза тя.

По въпроса за пластичните операции, който е така любим на Даниела, певицата заяви, че е твърдо „за" пластиките, ботокса и всички други разкрасителни и подмладяващи процедури. Не се посвени и да сподели пред зрителите, че има само една единствена пластична намеса - уголемяването на гърдите.

Изненадата на Вихра и Даниела бе една от най-близките "приятелки" на примата - Азис. Той се появи с букет цветя и силна прегръдка за Глория. Те разкриха, че често си говорят по телефона и им се случва да обсъдят свои колеги. "Все едно пък нас не ни коментират", заявиха с усмивка двамата. Звездите споделиха, че Кралят на поп фолка е празнувал рождения си ден в много тесен приятелски кръг. Сред отбраните гости е била и Глория. Купонът е завършил в столичен популярен клуб с микрофон в ръка.