Затъналият в собствената си помия Ашли Коул наруши мълчанието си и за пръв път говори за предстоящия развод със съпругата си Черил.

"Животът ми е съсипан" изплака той пред "Сън" от френската клиника, където лекува травмата си на глезена. Певицата от "Гърлс Алауд", която е смятана за една от най-сексапилните жени на планетата, взе решение да напусне 29-годишния английски национал след разкритията в жълтата преса за неговите изневери.

"Ш***н ад, животът ми е напълно разрушен. Искам просто да остана сам, всичко така се обърка", заяви брадясалият Ашли с лице, изкривено от агония.

Междувременно, "Сън" се добра до информацията, че Черил най-накрая се е огънала пред молбите на Ашли за среща, но му е казала, че ще има на разположение само 15 минути. Двамата ще могат да си поговорят на четири очи в техния семеен дом след завръщането на Коул от Франция следващата седмица. Футболистът бомбардира доскорошната си любима с обаждания и гласови съобщения, но тя е непреклонна, че бракът им е приключил и ще му даде точно четвърт час за обяснение - нито повече, нито по-малко.

"Не мога да си представя какво повече може да ми каже от това, което вече съм чувала", споделила Черил пред свой близък приятел. "Ашли я умолява да даде още един шанс на техния брак, но за нея всичко е приключило. Как ще може да му се довери отново след случилото се? Не знам какво се надява той да постигне с тази среща, аз мисля че тя по-скоро иска да му каже в лицето, че го напуска", заяви анонимният източник пред изданието.

източник: