Приятелите на Черил Коул са започнали да се притесняват за здравето на певицата, която карала само на ментов чай, откакто изневерите на съпруга й Ашли отново окупираха първите страници на местната жълта преса.

Според "Сън" чаровната брюнетка почти не се храни от три седмици насам и е загубила над два килограма от теглото си. В момента 26-годишната красавица се е скрила в къщата си в Съри, където живееше с Ашли, като за нея се грижи майка й Джоан.

Приятели на Черил разкриха, че тя е толкова съсипана от проваления си брак с левия бек на Челси, че не проявявала никакъв интерес към храната. "Тя бе наистина щастлива с теглото си и начина, по който изглеждаше преди Коледа.

Тогава тя качи няколко килограма и се чувстваше комфортно. Но откакто се разрази последната буря, тя напълно загуби апетита си. Единственото, до което се докосва сега, е ментовият чай. Нейната майка редовно готви любимите й супи, но тя не проявява интерес.

Къщата е пълна с пресни храни и торби с покупки, но те не са пипнати. Черил е отслабнала най-малко с два килограма, което е страшно много за нейната слаба фигура", притеснени са близките на певицата.

Черил Коул се бе стопила и след разкритията за сексаферата на Ашли с фризьорката Ейми Уолтън през декември 2007 година. Тогава тя се изнесе от семейното гнездо и заживя в апартамент под наем, а психическият срив доведе до драстичното й отстлабване.

Певицата обаче успя да се съвземе благодарение на колежките си от "Гърлс Алауд" Никола Робъртс и Кимбърли Уолш, които я заведоха на почивка в Тайланд. Точно там Черил бе снимана от папараци, а коментарите за снимките бяха, че тя е станала толкова мършава, че чак ребрата й се броят.

Сега момичетата отново са до нея и я подкрепят. Двете вече са посетили г-жа Коул у дома й в Съри, а другата от бандата Сара Хардинг й е изпратила книга за самопомощ. "Тя се нуждаеше от рамо, на което да поплаче, и момичете бяха там заради нея. Освен това те се опитват да си организират програмите така, че отново да започнат да записват песни заедно", довери анонимен източник пред "Сън".

Източник: