Азис сподели в ефира на радио "Сигнал плюс", че ако е бил в чужбина, а не в България, е щял да бъде на нивото на Madonna.

"Щях да съм на нивото на Madonna. Повярвай ми знам, че звучи рисково, риск е да го кажа, но може би това е тъжната истина за някои хора. Аз щях да бъда Madonna. Въпреки всичко, българинът не е глупав, той е отворен. Малко са хората, но са отворени" - заяви певецът.

Васко е категоричен, че в България по-лесно приемат ексцентричността на чуждите изпълнители и отхвърлят тази на нашите. "Аз съм живият пример. Кога аз сложих полилей на главата си. Преди 7 или 8 години сложих полилей и влязох в басейна с лебедите. В момента Lady Gaga е с полилей на главата, но това е Lady Gaga, а аз на времето не можех... Ето, аз сложих полилей на главата преди нея. Тя даже още не си е мислела... тя е малка, до колкото знам... и ето какво стана".

"Не мога да си обясня защо не съм световна звезда. Трябва някой продуцент да дойде и да каже: "Ела, ела при мен", защото аз сам не мога. Не мога да почна да ходя от врата на врата и да викам: "Вижте ме мен с полилея преди 8 години, а Lady Gaga сега е така". Ако някой не се сеща, да види клипа "Никой не може" и да видят Lady Gaga - копие" - казва Азис.

източник: