Фолкпевицата Бони и 4 години по-младият й приятел Милен споделиха, че планират в най-скоро време да станат семейство и да си направят "чавета".

Страстната ромска звезда не крие, че любовта им е преживявала кризи на ревност от страна на Милен, но той никога не й е посягал, както говориха злите езици.

"Това са абсолютни глупости, никога не се е случвало! Най-лошото нещо е да биеш жена - това може да направи само един комплексиран мъж", казва и самият Милен.

"ШОУ" припомня, че през август 2009 г. Бони се беше разделила с годеника си. Тогава тя сподели, че причината за това е съсипващата му ревност. "Милен е много ревнив. Няколко пъти сериозно разговаряхме с него на тази тема, но той не успя да се промени. Затова реших, че ще е по-добре да се разделим", коментира тогава многострадалната изпълнителка на "Клада от страст".

Малко по-късно обаче тя го прибра обратно и днес двамата вече обзавеждат нов дом и са готови да станат родители. В момента те "тренират" с щерката на Бони от незаконната й връзка с видинския барон Мечи. Малката Михаела нарича Милен "бати-тати", от което той буквално се обривал. Младокът се шашкал обръщението да не стегне до ушите на истинския й баща, и положението да стане "бати-пати".