Проблемите за звездата от английския отбор „Челси" Ашли Коул се увеличават с всеки изминал ден. Някои клюкари дори вече шушукат, че с това темпо играчът нищо чудно да докара бройката на любовниците си като тази на голф състезателя Тайгър Уудс - около 20 мадами. 

След като стана ясно, че Ашли Коул е изпращал голи снимки на две жени, на яве една след друга започнаха да се появяват все нови и нови красавици. Всички те твърдят, че са имали бурни афери с футболиста, съобщава bliasak.bg. 

Любовниците на играча достигна числото 5, но медиите на Острова смятат, че това е само началото. Поредната мадама, която разкри връзката си с играча, е 28-годишната американка Ан Корбит. Тя твърди, че е прекарала страстен четиричасов секс с Ашли Коул в луксозен хотел в Сиатъл. Блондинката разкри пред британските медии, че след като похожденията на играча започнали да излизат на светло, той й се обадил и през сълзи я помолил да не разказва за преживяванията им.

„Той плачеше и ме молеше да не споменавам нищо. Каза ми: „Не мога да загубя жена си заради това. Ако тя ме остави, не искам да живея, по-добре да умра", разказала американката. Ан Корбит споделила, че едва на следващия ден, след бурния секс, е разбрала, че Ашли Коул е женен. Именно по тази причина тя отказала отново да се срещне с него. „Мисля, че той има проблем. Когато ми се обади, аз го попитах защо изневерява и защо спа с мен зад гърба на жена си. Той ми отговори, че и преди го е правил, но са го хванали. Аз съм била първата жена, с която е имал афера, след като преди години медиите го разобличили, че кръшка", разказала още мис Корбит. 

Междувременно моделката Александра Тейлър също разкри за похожденията си с Ашли Коул. Тя обаче със сигурност е оставила в шок певицата Черил Коул, тъй като сподели, че си е легнала с играча само пет часа след като Ашли и Черил за първи път обявиха публично, че са двойка. Това стана през 2004 г. 

Явно това вече е преляло чашата на търпение на мисис Коул. Приятелка на Черил споделила, че певицата се връща до дни от Лос Анджелис и е заявила на мъжа си, че когато се прибере, не желае да го вижда у дома. „Тя не може да понесе да остане с него в една и съща стая. Черил каза на Ашли, че той тотално я е унижил пред обществото и ако не се изнесе от дома им, тя ще се премести в къщата, която строят за майка й. Но двамата няма да живеят повече заедно", споделила дружката на певицата.