Едва ли някой може да се оплаче от липса на сексскандали на Острова, пише . Последният такъв обаче е на път да сложи край на брака между защитника на Челси Ашли Коул и половинката му Черил. Певицата от групата Girls Aloud стана любимка на цяла Англия, а и не само, с миловидното си излъчване и красотата си, което стана причина да се присъедини и към журито на предаването X Factor.

Бързо растящата популярност на Черил й даде възможност да се съсредоточи и върху кариерата си на самостоятелна изпълнителка и да пусне няколко много успешни сингъла. Именно по време на заснемането на клипа към най-новата песен на красавицата Parachute (англ. "Парашут"), която официално ще бъде представена следващия месец, тя се запознава с американския танцьор Дерек Хъф.

До тук нищо подозрително, но нещата се променят след разкритията от последните дни, според които Ашли Коул е имал четири извънбрачни връзки. Близки приятели на 26-годишната Черил разкриха, че певицата ще поиска развод в следващите няколко седмици и така най-сетне ще сложи край на брака си с похотливия английски национал. Както е известно, след участието си на церемонията по раздаването на британските музикални награди "Брит" миналата седмица Черил не се прибра в семейната къща, а директно замина за Лос Анджелис, САЩ. Именно там напористите папараци засичат брюнетката в три различни случая с привлекателния танцьор и това логично събуди някои подозрения.

По последна информация г-жа Коул е била на кино заедно с бившия световен шампион в латиноамериканските танци, след което двамата са вечеряли в известен японски ресторант. Дерек Хъф доби популярност и с участието си в танцовото шоу Dancing with the stars. Въпреки че живее в САЩ, танцьорът често отскача на Острова, като за последен път той направи това за снимките на клипа на Черил.

"Дерек е много добър приятел на Черил, но само това. Двамата се разбират чудесно и обичат да прекарват времето си заедно", коментират близки на певицата в опит да отрекат информацията за любовна авантюра между двамата.

Ето къде се смята, че е припламнала искрата между Черил Коул и Дерек Хъф...