Ексадреналинката Яна е снимала почти всичките си секс подвизи през последната година, пише сайтът kliuki.bg. Русокоската се превърна в най-коментираната личност у нас, заради сексуалните си подвизи, които станаха достояние на цяла България.

Блондинката обвини своя съпруг за това, че е разпространил клипчето, след като го изровил от личната й поща?! Иво контрира, че това са глупости и бившата му изгора прави отчаян начин да се задържи в светлините на прожекторите.

Коментарите в интернет са доста разнообразни. По-голямата част от тях са в подкрепа на Ивайло. „Как няма да я бие. Русата курва ходела да се друса, да се шиба и да се снима, докато той е гледал детето й. Малко й е бил боят!", казва потребител с никнейм Kristin.

Вече на всички е известно, че Яна е осъдила мъжа си, защото я биел. Той има ограничителна заповед, но се надява да спечели делото и да може да вижда детето си за в бъдеще.

Вместо да се покрие вдън земя, Яна се скъса днес да обикаля телевизиите и да използва случая, за да си прави PR. Бръмчалката дори се изцпи, че има притеснения за живота си. Освен това безумните й изяви стигнаха дотам, че обяви бащата на детето си за гей?!

В светските среди се говори, че тя изневерявала редовно на Ивайло и всяко свое изпълнение го имала на видеоклипче. Няма да е чудно, ако до дни се появи нова серия от нейната лична порно колекция.

Жертва ли е Яна на комплексирания Иво в случая? Или това показва, че тя е била ужасна майка? Може да дадете своя коментар в анкетата ни или да напишете коментара си тук!