Невиждани досега правила за фолкбизнеса налага в най-новата музикална компания бившият съпруг на Азис - Ники Китаеца. С мерките си той успя да ошашави дори водещата на шоуто "Часът на блондинките" Патриция Кирилова. Първите 18 изпълнители в новата фирма бяха представени в четвъртък вечерта.

"Певиците, с които работя, трябва да пеят. А не да се снимат голи и да си показват силикона. Затова ще има строги правила в договора. Ще гоня от фирмата, ако разбера, че по време на участие някоя от тях е минавала по масите да събира бакшиши. В Гърция например това е правило - ако някой иска да изрази уважението си към изпълнителя, отива до него на сцената. А не певецът да обикаля по масите", категоричен е строгият продуцент.

"Независимо че повече от 2 години не сме се виждали с Азис, ако той поиска да му стана продуцент, няма да откажа. Бизнесът си е бизнес. В него няма лични отношения. Дали Виолета ще продължи да пее след като порасне бебето? Не, аз съм против тя да има кариера на фолкпевица и тя е съгласна с мен! Що за кариера е това? Не разбирам. Тя е майка, съпруга и нейното място не е в кръчмите! Ще се занимава със сериозни неща, ще ми помага като професионалист във фирмата", допълва Китаеца в новото издание на шоуто.

Предаването "Часът на блондинките" продължава кастинга за русокоси водещи, а финалът ще се проведе на 2 март от 19 часа в столичния клуб LA на площад Гарибалди.

Сред атрактивните кандидатки са непобедимите във вербалните битки тризначки Вяра, Надежда и Любов, популярна бременна блондинка, две бизнесдами, една еротична танцьорка. Има дори и брюнетки, които специално за събитието ще се превърнат в блондинки. Най-младата кандидатка - 10-годишната блондинка Ивана Стойчева, дори вече е дала заявка да направи дебютното си интервю с премиера Бойко Борисов по време на кастинга.

Кандидатки за „Най-устата блондинка" може да се записват за участие в забавното начинание до 1 март тази година по електронната поща на адрес  blondshow.tv@gmail.com.

"Съвсем умишлено не ограничаваме желаещите да се пробват за водещи с измислени условия. От тях искам да са изключително провокативни, да задават неудобни въпроси и да не се спират пред нищо. Да работят в името на зрителя, а не на госта, както често се случва в българските предавания", уточнява водещата на шоуто Патриция Кирилова, която е генерален мениджър на ПР-агенция ВИП Комюникейшън и на модна агенция ЕВРОМОДЕЛС.

Кандидатките ще се изправят пред безкомпромисно жури от най-авторитетните български журналисти.  Те ще разпъват на кръст с въпроси, по примера на Патриция Кирилова, популярни личности от шоубизнеса и политиката.  

Авторското предаване стартира през септември 2006 година със смелото решение студиото да бъде превърнато в арестантска килия за разпит. За да може гостите да се респектират и да отговорят точно и ясно на острите въпроси на водещата. 

Именно „Часът на блондинките" е предводител на всички предавания за блондинки, които по-късно изникнаха като гъби.

Сред първите гости в тяхното студио бе евродепутатът Слави Бинев, бившият столичен кмет Стефан Софиянски, скандалните автори, станали жертва на книгите си  Георги Стоев и Боби Цанков, многострадалната плеймейтка Златка Райкова, която пред камерите на шоуто поиска ръката на Слави Трифонов и му се обясни в любов, и много други.