За по-малко от 24 часа звездата на Пайнер Андреа покори  двете класации на радио "Сигнал плюс" - хитът "С теб да бъдем пак" стана №1 в "Попфолк хит", а ден по-късно песента оглави и "50-те най...".

Певицата направи и истински рекорд по номинации - 4 от тях са за наградите на Планета тв, а цели 8 - за предстоящите награди на сп. Нов фолк. С този хитов триумф Андреа доказа, че изминалата 2009-а година е била най-силната в досегашната й кариера. Тя преодоля границите на страна ни, и хитовете й звучат вече в цял свят.

 През 2009-а година българската звезда стана част от международния проект Сахара, който излезе на световната сцена с хитови парчета. За изминалите 12 месеца атрактивната дива напълни и цял албум с хитове.

 Вече цял месец Андреa е в трескава подготовка за наградите на Планета тв. Тя подготвя невиждано досега шоу за своите фенове. А през март певицата подготвя колосален клип на най-новото си пролетно парче - „Лъжа го с тебе". Пак през март в Маями ще бъде заснет и дългоочакваният клип на световния хит "I wanna", в който Андреа пее заедно с мегазвездите Бобо Синклер и Шаги.