В месеца на любовта и виното, на 16 февруари, вторник 190 дами от София ще имат възможността да избират най-добрия еротичен танцьор в новия конкурс "Мистър Еротик". Домакин на събитието ще бъде шоу бар "Ноу лимит", а голямата награда за първото място е 1000 лв., уточниха организаторите на конкурса от "Нео Продакшънс".

След предварителните кастинги се очаква да бъдат избрани най-добрите 10 еротични танцьори от нощните заведения на София, които ще се изяват пред публиката. 190 са местата в шоу бар "Ноу лимит", като с предимство ще се ползват дамите, които направят предварително своята резервация, уточниха организаторите.

Кандидатите за „Мистър Еротик" - София ще се изяват на клубната сцена в три кръга - ще дефилират с официални тоалети, ще показват хармоничните си мускулести тела в бански костюми и бельо и най-горещият кръг - да докажат таланта си в еротичните танци. 

Всеки един от участниците ще представи свой танц с авторска хореография. Някои от тях са предпочели да танцуват само с хавлиена кърпа, а други да разливат червено вино и шампанско по телата си, сочат предварителните данни от анкетните карти на танцьорите.

Допълнителните награди, които ще бъдат раздадени, са - еротична фотосесия в популярно списание, участие във видеоклип, класна мъжка козметика и други.