Мадона опроверга слуховете, че се е разделила с приятеля си Хесус Луз, след като замина за Бразилия на романтична ваканция с бразилския модел, съобщава БГНЕС. Това става само дни след като се появиха информации, че двамата са сложили край на връзката си.

Мадона излиза с младия модел от декември 2008 г., когато двамата се запознаха на фотосесия за списание "W". Това стана само няколко седмици след като разводът й с режисьора Гай Ричи беше финализиран. Но миналата седмица се появиха слухове, че двамата са се разделили и Луз се върнал в родната си Бразилия.

Според близки до модела източници проблемът бил разликата във възрастта от 23 години. Мадона обаче пристигна в Рио де Жайнеро и беше заснета да се наслаждава на романтична вечеря с Хесус, с което опроверга слуховете за раздяла. Двамата планират да останат за карнавала в Рио този уикенд. Поп дивата планира да се срещне и с местни политици, за да получи подкрепата им за благотворителната си фондация Success for Kids, съобщава британският таблоид "Дейли Мейл".