„Гепи ме" е най новият музикален проект на поп изпълнителя Дамян Попов, познат ни от сцената на Music Idol. Режисьор на клипа е Ники Скерлев, който пресъздава една модерна история за Ромео и Жулиета, чиято любовна историята започва чрез интернет.

В ролята на изкусителната прелъстителка се въплътява Клавдия от група КАКАО, а какво още се крие зад горещите сцени ни разказа самият Дамян!

- Как е на пипане дупето на Клавдия?

- Много яко. Всички знаят, че Клавдия има ужасно секси дупе. Най-после имах възможност да му се порадвам. 

- Как се озова тя в клипа?

- Уж на майтап, но всичко се получи наистина. Бяхме заедно на лекция и докато се разсейвахме с глупости и разказвах за новата ми песен и каква е идеята за клипа, как искам да се заснеме, какъв да е сюжетът... После я питах ей така на шега - Искаш ли да се включиш? - и тя веднага, без да му мисли, каза „Да!".

- В песента казваш, че си готов - за какво?

- Готов съм да гепя Клавдия и не само за клипа... В нея живеят две мечтани жени, две лица - сладката барби и зашеметяващата изкусителка.

- Случи ли се нещо по-горещо между вас след заснемането на клипа?

- Отношенията ни са същите от преди заснемането, но ако има нещо различно, вие ще научите първи!  Тя ми е симпатична от преди това, много преди това. Даже бих казал, че ми е слабост. Знаеш как е ...

- Вярваш ли, че има такова нещо, като игра в началото на всяка връзка?

- Да, при мен е имало такъв старт като в песента. Тази формула ми е била успешна - интернет запознанство, флирт, секс, връзка ... Не виждам нищо грешно в това, все пак сме 21 век - век на комуникациите и интернета.

- Ти каква игра играеш в подобни връзки?

- Нямам стратегия. Едва ли може да се изгради определен образ. По-скоро се държа искрено с всеки, който иска да си общуваме. И все пак  индивидуално си е. 

- Кой кого ще надхитри?

- Може и да е малко наивно, но си мисля, че мъжете винаги успяват да надхитрят жените ... 

Вижте новия клип на Дамян Попов първо при нас!!!