Емоционално опустошената съпруга на Джон Тери се обърна към Виктория Бекъм за съвет какво да прави с брака си. Според информация на "Сън" 28-годишната Тони е изляла душата си пред "Пош Спайс", изтерзана от станалата  публично достояние сексафера на капитана на Челси с френския модел на бельо Ванеса Перонсел.

"Какво по дяволите да правя?", попитала тя г-жа Бекъм, която е неоспоримата кралица на всички WAG (в Англия така наричат приятелките и съпругите на футболистите). Брюнетката е в тежка дилема дали да прости поредната забежка на палавия Тери или да го изхвърли от живота си.

За да се спаси от медийния шум, Тони избяга чак в Дубай заедно с двамата им близнаци, като първоначалните й намерения бяха да поиска развод от защитника. След това обаче тя заяви пред медиите на Острова, че бракът й с Джон е непоклатим, защото са заедно от деца и много се обичат.

Виктория Бекъм, която е майка на три деца, също имаше подобен проблем навремето. Нейният брак бе сериозно застрашен след "разкритията" през април 2004 година на бившата лична асистентка на Дейвид Ребека Луус, че е имала четиримесечна афера с работодателя си, който по същото време играеше за Реал (Мадрид).

"Трябва да си поговорите с Джон и да решите дали можете да спасите брака си. А също и дали ти искаш бъдещето ти да остане свързано с него", казала Вики на съкрушената Тони в емоционален телефонен разговор.

Капитанът на Челси вече засипа съпругата си с безрой sms-и, в които я моли да му прости и да му даде шанс да спаси семейството си. Той дори планира пътуване до Дубай за "Св. Валентин" в отчаян опит да се помири с Тони.

"Тони вижда в лицето на Виктория кралицата на всички WAGs и смята, че тя е достатъчно зряла и състрадателна, за да й даде безпристрастен съвет за нещо толкова лично, довери неин близък пред "Сън". - Виктория й е казала, че следващите няколко седмици ще бъдат най-тежките в нейния живот. Тя обаче трябвало да се срещне с Джон и да чуе неговата версия за историята. Едва след това Тони ще реши дали те имат бъдеще заедно."

Пош вече помогна на Черил Коул да се измъкне от душевния "ад", след като съпругът й Ашли преспа с фризьорка пред 2008 година. След обаждането на Тони 34-годишната Виктория споделила пред приятели, че "не разбира" защо нежните половинки на футболистите я търсят за съвет. Приятелят на г-жа Тери обаче дава логично обяснение на този факт: "Тя служи за модел на останалите футболни съпруги. Виктория живее този живот вече 11 години и заедно с Дейвид са смятани за най-стабилната и обичаща се двойка във футбола."

източник: