Поп-фолк певецът Азис призна, че харесва премиера Бойко Борисов. Музикалната икона със спорна сексуална ориентация разказа в предаването "Нека говорят" на Росен Петров, че си пада по "хладния сексапил, осанка и присъствие" на министър-председателя.

В ефира Азис разказа, че иска да има много деца, може би пет или шест. Той обясни, че от 8 години ходи с охрана, но това нямало нищо общо с групата за отвличания "Наглите". Зрителите на предаването атакуваха Азис с множество въпроси за хонорарите му. Това го накарада са възкликне учудено - "Аз ли съм най-богатият във фолк-гилдията?" 

Азис призна, че и до днес помага на родителите си, защото в тяхното семейство били като в турски сериал - всеки е зависим от другия и се подкрепят. Поп-фолк иконата потвърди слуха, че на 11 години, когато е бил в Германия, е разхождал кучетата на богатите хора. Тогава семейството му са били емигранти и са имали нужда от пари.

Азис разказа, че градът, който харесва най-много, е швейцарският Берн. Водещият изненанада фолк-краля с фотоколаж в духа на типичната швейцарска атмосфера, в който певецът бе представен като руса фермерка, дояща крава. Азис, си спомни, че в началото на кариерата си е бил уплашен, защото не знаел какво го чака, но със сигурност е бил щастлив.

Пред Росен Петров той сподели, че рядко чете книги, но ако го прави, предпочита да са биографии на известни личности, негови идоли като Мадона и Майкъл Джаксън. 

източник: bnews.bg