Световният номер 1 Тайгър Уудс е напуснал клиниката в Мисисипи, в която лекуваше зависимостта си към секса. Голфърът, за когото се твърди, че е имал най-малко 12 извънбрачни връзки, е бил прибран от съпругата си Елин, за да се види с двете им деца Сам и Чарли.

Според информация на "Сън" Тигъра е признал за три свои любовници по време на рехабилитационната програма, но не е разкрил за всичките си забежки, тъй като това е щяло да разбие сърцето на половинката му.

Уудс е признал за управителката в нощен клуб Рейчъл Учитъл, за сервитьорката Джейми Гръбс и за още една жена, чието име не се споменава. "Той иска едновременно да признае вината си и всичко да излезе наяве, но също така иска да остави някакъв шанс за спасяване на брака си, коментира близък на голфъра. - Елин знае, че той лъже, но не е сигурна колко още ще може да понесе."

Според информация в американските медии Уудс ще прекара уикенда със семейството си и най-вероятно ще се усамотят на струващата 14 милиона паунда яхта Privacy. Източник от клиниката в Мисисипи пък разкри, че бившата манекенка е присъствала на няколко сеанса заедно със съпруга си.

Въпреки демонстрираното желание да подкрепи мъжа си, Елин не носи халката си и не живее в семейната къща в Уиндърмиър близо до Орландо.  

източник: