Бившето гадже на фолкаджията Константин - Райна, споделя в интервю за списание "Журнал за жената", че не се чувства виновна за раздялата им.

"По отношение на Коцето смятам, че нямам много вина, защото давах всичко от себе си. Но не срещнах разбирането, което търсех. Предпочетох да не оставам с лоши чувства към него и да прекратя отношенията ни, преди да се стигне до момент, в който да съжалявам", признава Райна.

Певицата разкрива, че характерът й не е от най-спокойните. „Мога да бъда много добра и мила, и в същото време мога да съм лоша, когато поискам. Гневя се, когато ме лъжат в очите... Аз съм принципен човек и обичам истината", отсича македонката.

Райна не крие, че вече е готова за нова любов. „Не съм от хората, които след края на една връзка веднага се хвърлят в друга, за да лекуват раните си от предишната. Трябва да мине известен период от време, за да осъзнаеш какво искаш от живота си, тогава вече да се отдадеш на емоцията. Аз минах този период, така че вече се усещам готова да се гмурна в нова любов", твърди изпълнителката.

Какво още споделя Райна за живота си след раздялата с Коцето и какво трябва да притежава един мъж, за да грабне сърцето й, четете в новия брой на „Журнал за жената".

източник: bliasak.bg