Близки до звездната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит отново увериха пред сайта "Пийпъл", че двамата са заедно и са щастливи.

Неотдавна се появиха слухове, че Джоли и Пит са на път да се разделят и са се свързали с адвокати, за да уредят по-бързо раздялата си. От тогава приятели на двамата актьори не спират да уверяват, че всичко между тях е наред, информира БГНЕС.

Сайтът "Пийпъл" публикува изявления на гости на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на режисьорите в САЩ, според които Брад и Анджелина нямат намерение да се разделят.

"Те се държаха като влюбена двойка. Можете да усетите и да видите чрез езика на тялото, че става дума за една прекрасна връзка. Те са много мили и нежни един към друг", споделя гост на церемонията. Друг източник допълва: "Анджи реши да отиде на наградите на Гилдията на американските режисьори, за да подкрепи Брад. Те си прекараха много добре".

"Трудно е да се повярва, че всичко, изписано по адрес на Брад и Анджелина, е вярно, като се има предвид начинът, по който се държаха, когато бяха заедно. Двамата са много близки", уверява трети източник.