Вили Сечкова е завъртяла главата на Бойко Борисов, раздуват колеги на красавицата, които често я засичат да купонясва с него. Водещата на жълтото шоу "Градски легенди" наистина е близка приятелка на Борисов, но не по интимна линия а покрай половинката й - Александър Сталийски, който е отдавнашен приятел на премиера.

Компанията често купонясва заедно, но тъй като синът на покойния юрист и министър на отбраната Александър Сталийски не е познато лице, мълвата забърква Вили с Бойко, информира . Самата тя разкри преди време, че гаджето й е любимият партньор в белота на Борисов. За последно премиерът, Сталийски и Сечкова били засечени да купонясват заедно в края на 2009 г., в нов тузарски комплекс в Правец, собственост на друг техен приятел - милионера Ваелентин Златев.

За Вили Сечкова се говори на ухо, че се подготвя за сериозно издигане в ТВ йерархията. Според мълвата тя ще бъде продуцент на няколко нови предавания с лайфстайл насоченост. В момента се сформирал екипът й, в който щели да влязат и хора на откривателите на Сечкова Иван и Андрей.