Жестоката футболно-креватна драма в живота на Джон Тери, разнообразяван между сеансите със следобеден чай и шоколадов бонбон, придобива все по-грандиозни размери. Тигърът на Челси по подобие на един друг представител на семейство котки - Тайгър Уудс (заради името, а не защото обича да се умилква и гали в краката на какичките като същинско котенце) - е пометен от наплива на желаещи да бъдат зачеркнати в тефтерчето с бройките на капитана на Англия, който като нищо ще бъде разжалван.

Броени дни, след като първата метреса на Тери - френската близалка Вaнеса Перонсел, обяви връзката им, дарявайки с рога най-близката си приятелка Тони Тери и бившия си Уейн Бридж, гащите си на показ хвърли и моделът Алиша Дювал. Пред "Мирър" тя разкри повече от скандални факти за своя афера с Джон Тери, стартирала с бърз секс в тоалетна и завършила с голи изпълнения в Рейндж Роувър. Заварката с моделката, която има 15 (!!!) операции на циците станала преди около 4 години. Докато жена му Тони си стояла бременна вкъщи, Тери вилнеел в нощен клуб Movida в Западен Лондон. "Джон седеше във ВИП-а с Рио Фърдинанд и още няколко футболисти. Тъй като знаех, че Рио ме мрази заради предишните ми връзки с други играчи, аз ги подминах - разказва тя. - За моя изненада обаче Тери ми кимна и аз се приближих. "Извиках те, защото имаш много хубави цици", ми каза той. Тъй като бях много критикувана заради операциите ми, този негов комплимент силно ме зарадва." След като удрят по чаша шампанско, двамата започват бясно да се целуват. "Ти си най-красивото момиче тук, ми каза той (Тери) - без да се свени, продължaва историята си Алиша. - Джон ми бодна една коктейлна бъркалка между циците, с което ми намекна какво иска да направи с мен. Тогава ме попита: "Харесваш ли момичета? Искам да направим тройка. Аз му казах, че нямам нищо против, и Джон заяви: "Тогава да намерим някое". След малко дръпна една брюнетка и започнахме да се натискаме." Втория път, когато се срещат, Тери убеждава Алиша да правят секс в тоалетната на клуба. "Това се случи няколко седмици по-късно. Бях пияна и не се гордея с това, което стана. Не знам как, но Джон и агентът му някак бяха спрели вестниците да гръмнат с тази история на другия ден. Той бе много, много внимателен, но същевременно обичаше опасността." След случая с WC-секса, двамата го правили още една дузина пъти, разкрива моделът. "Продължих аферата с него, защото наистина го харесвах. Знаех, че жена му е бременна, но ми допадаше да имам връзка с него - разкрива г-ца Дювал. - Обикновено ми се обаждаше от скрит номер, срещахме се някъде, след което отивахме в парка Батърсий или някое друго тихо местенце и го правехме в неговия черен Рейндж Роувър.

Той бе като дете в магазин за бонбони - винаги искаше да прави секс. Дори не се събличаше, само смъкваше панталоните си до под коленете и се започвахме. Накрая сложих край, защото просто нямаше бъдеще за нас." Освен пикантерии около капитана на Челси Ашли разказа пред "Мирър" и за похожденията на футболистите изобщо. "Играчите от Висшата лига отиват в някой бар, поръчват цели табли с алкохол, пият шампанско от кристални чаши, след което започват да се оглеждат за момичета. Някои сами се задяват с тях, други пращат някого да им доведе жени. Футболистите са различни. Има такива, които ти правят комплимент, но има и от другите, които просто ти казват: "К***т ми е толкова твърд", втрещи с изказванията си Ашли захранената със семейните традиции добра стара Англия.

Главоболията за Тери обаче не приключиха с признанията на разюзданата Дювал. Отново пред "Мирър" промоутърката Джейн Конъри също разкри подробности от своя отдавнашна забивка с футболиста. Джейн среща Джон през 1999 г. на летище Хийтроу, където работи за Леголенд. "Той пристигна с отбора на Челси. Аз изобщо не го познавах, но погледите ни се засякоха, след което дойде и ми каза: "Красива си, бих излязъл с теб". Аз бях на 32 г. и го попитах колко е голям. Джон ми каза, че е на 24 (всъщност е на 20) и че харесва по-възрастни жени.

Дадох му номера си и след като се върна в Англия, ние правихме любов". Една вечер двамата имали среща, но Тери не се появил. На другия ден се оправдал, че леля му била починала, впоследствие Джейн разбира, че това е лъжа. В същото време Джон е с бъдещата си съпруга Тони. Истината лъсва наяве малко по-късно, след като Тони се обажда на Джейн. "Здравей, ти ли си Джейн Конъри? Ти не ме познаваш, но аз трябва да те попитам дали си спала с Джон Тери?". Тя ми каза, че му е годеница. Бях шокирана - спомня си промоутърката. - Обясних й, че сме били заедно, но че той ми е казал, че няма връзка с друга жена. Почувствах се като овца. - По-късно същия ден тя получава и второ обаждане - Гласът от телефона ми каза: "Здрасти, аз съм приятел на Джон Тери. Ще ти се обади жена, която ще твърди, че му е гадже. Искаме да отричаш всичко. Трябва да й кажеш, че ти си преследвала Джон, но той не ти е обръщал внимание. Не е имал нищо общо с теб." Малко сте закъснели, им казах аз. Тя вече знае всичко." От този момент Джейн решава, че не иска повече никога да види Тери. Няколко години по-късно обаче именно тя ще разтърси Албиона с признанията си за горещата си връзка със Свен-Горан Ериксон.

източник: "7 дни спорт"