Интимният живот на Радост Драганова продължава да изненадва.

След като през 2009-та бившата водеща на „Огледала” беше хваната в изневяра със сценариста на „Биг Брадър” Ники Николов, тя влезе в люта битка със съпруга си Явор Златанов, пише в. „Уикенд”.

Двамата започнаха тежка процедура за развод, а през лятото отношенията им бяха толкова влошени, че тв звездата дори беше принудена да наема охрана заради страха от суровия характер на съпруга си. Днес обаче нещата помежду им явно са в коренно различна посока.

Миналата събота Радост и Явор се появиха в столичен мол заедно с 3-годишната си дъщеря Изабела. Двойката беше във видимо добро настроение. След като тримата се настаниха в едно от кафенетата на търговския център към тях се присъедини приятелско семейство с новородено бебе. Докато Радост гушкаше мъничето в обятията си, съпругът й Явор си играеше с дъщеря си.

Семейната идилия изненада всички, които разпознаха Радост.

Докато Драганова се забавляваше с човека, с когото е в развод, нейният бивш любовник Ники Николов беше извън София. Сценаристът на риалитито се подвизаваше заедно с екипа на предаването в Пловдив.