В електронната поща на колегите от "Блясък" пристигнало писмо, в което се съобщава, че футболният национал Благой Георгиев спира да говори пред българските медии.

Причината за това решение са негативните коментари, които се изсипаха върху играча на "Терек", след като беше разкрита връзката му с попфолк певицата Лияна.

 „Цялата тази помия и злоба, които се изля върху нас, ми дойде вповече и заради това е по-добре да не разговарям вече с никой представител на пресата", уточнява в писмото Благой Георгиев.  

Футболистът признава, че е очаквал негатививни реакции, но те наистина са преминали всички нормални граници. Той допълва, че това не значи, че мрази България, напротив, никога не би се отказал от родината си и много я обича.  

Благой Георгиев си навлече доста критика след като стана ясно, че заради връзката си с фолк звездата Лияна изоставя дългогодишната си приятелка Христина. В момента бившата гимнастичка е бременна в седмия месец и ще стане майка на момиченце. Благой Георгиев заяви неведнъж, че въпреки че е разделен с майката на детето си, той ще се грижи както за нея, така и за малката си щерка. 

източник: