Наркобосът Махмуд Йозджан готви кървава разплата с футболиста Благо Георгиев заради любовната му афера с певицата Лияна. Попфолк изпълнителката има дете от турчина с кюрдски произход, който в момента се укрива в Турция, тъй като в България го очаква 15-годишна присъда за разпространение на дрога.

След като заряза бременната си приятелка Христина, Благо Георгиев завърза гореща любовна връзка с Лияна, което никак не било по вкуса на Махмуд. Сред кюрдската общност в България се говори, че наркобосът бил заслепен от ревност и готвел атентат срещу Благо Георгиев. Лияна неведнъж е признавала, че се страхува от Махмуд. Нейната връзка с кюрда започва през 2002 година, когато той е арестуван за трафик на дрога. След като Махмуд бяга в Турция от българското правосъдие, Лияна отгръща нова страница в живота си и внимава да не се обвърже пак с фигура от подземния свят.

Но надали аферата й с Благо Георгиев й носи необходимото спокойствие, тъй като познава жестокия нрав на ревнивия си бивш мъж.
Лияна явно е доверила на Благо своите опасения, защото в последно време футболистът се движи с бодигард. „Лияна е жената на живота ми. Съжалявам, че нараних Христина, ще се грижа за детето ни, когато се роди" - заяви Георгиев, когато попадна в обятията на Лияна.