Сексапилната манекенка Теди Велинова е зарязала доскорошния си приятел – управител в престижен столичен клуб и се е загаджила  с апетитен бизнесмен на име Влади, твърди в. „Уикенд” в актуалния си брой.

Паралията върти голяма фирма за имоти и живее в Америка. Богаташът се е установил в слънчевия щат Флорида, където прекарва по-голямата част от годината, но при визитите си у нас не пропускал да забие някоя засукана мацка.

Според светските хроникьори последната изгора на заможния мъж била самата Глория, с която Влади скъсал преди година и половина.

Безбройните капризи на фолкдивата го накарали да й бие шута и да се преориентира към ново завоевание. Русенката никак не била очарована, че ще загуби щедрия си спонсор и продължавала да го кара да се съберат.

Докато Глория страдала, манекенката Теди Велинова хич не си губила времето. Брюнетката си проправила път с нокти и зъби до мястото в сърцето на привлекателния бизнесмен.

Според запознати, обаче Влади не бил напълно доволен от визията на брюнетката й я накарал да легне под ножа, за да се разкраси. Тя трябвало да налее близо 600 кубика в бюста си и този месец трябвало да постъпи в престижна клиника.