Певецът, който имаше бурна връзка с прекъсвания с Дженифър Анистън от април 2008 до март 2009, все още разсъждава върху причините, довели до раздялата им, но смята, че е постъпил правилно, като прекратил връзката.

В новия "Ролинг Стоун" той споделя: "Така и не можах да я преодолея напълно. Това беше едно от най-лошите неща в живота ми. По принцип егото ми е доста чувствително, когато става въпрос за хора, с които съм имал връзка.

Не знам какво би станало, ако бях казал на Джен, която смятам за фантастична: „Не е вярно, че не те харесвам, всъщност те харесвам ужасно много. Но искам да прекратя, защото просто не се получава. Това не е начинът, по който се виждам в живота, не е моят идеал за съдба."

Въпреки репутацията му на женкар, 32-годишният музикант твърди, че отчаяно иска да се задоми.

Той признава: "Ще бъда много щастлив, когато приключа с това нещо с партньора за цял живот. Само като си помисля колко мисловна енергия изхабявам, за да срещна правилния човек, и просто не може да спре да ми пука за това."

Въпреки че отчаяно "търси", Джон е решил да се обърне назад към бившите си изгори.

В интервюто той се изказал по следния начин: „Всичко, което искам сег, е да спя с момичетата, с които вече съм правил секс. Да се върна назад, за да продължа напред, нали ме разбирате? Сега просто ме хваща бъзето да срещна някоя нова."

източник: